Mensvärk!?

Det har gått typ en vecka sedan mensen slutade och idag har jag världens mensvärk! Brännande känsla i magen och rejält ont i svanken. Det är för tidigt för ägglossning (om den inte är en vecka tidig) och mens har jag ju just haft. Någon som varit med om detta? Jag ska göra ett test imorgon för säkerhetsskull men tempen är för låg för att det ska vara något tror jag.

Förvirrande!

Inget plus...

Inget plus denna gång heller. Mensen kom i tisdags, exakt den dag jag skulle ha den. Dock hade jag spottings/blödningar i 5 dagar innan mensen började, brukar ha 2-3 dagar innan men nu blev det extra länge. Det känns inte helt bra. Jag funderar på att testa progesteronkräm efter nästa äl, läste att det kan bero på progesteronbrist och skulle det vara så får även ägget svårt att fästa och stanna kvar. Det kan vara värt ett försök känner jag! Har någon av er testat en sådan kräm?

Vill bara gråta

Just nu känner jag bara för att lägga mig ner och gråta och inte kliva upp på flera dagar. Ibland känns det verkligen som att allt händer samtidigt. Små saker som tillsammans blir stora.

Motgångar på jobbet, rosa flytningar 9 dagar efter äl (har inte varit något bra tecken tidigare), saker man varit orolig för ska hända och som såklart händer. Jag vet att mycket handlar om inställning och att det förmodligen mest är i mitt huvud som det blir problem av allt. Men jag kan bara inte låta bli att bli ledsen just nu.

Jag vet att jag gör en hel del fel och misstag men jag tycker också att jag kämpar och gör en hel del rätt. Det vore skönt om allt kunde gå smidigt lite längre än bara några månader åt gången...

Förlåt för ett deppigt inlägg, behövde mest bara skriva av mig lite. Hoppas att ni har en bättre dag! <3