Ledig dag

Idag har jag tagit ledigt från jobbet. Den här veckan har varit väldigt jobbig och jag hade en semesterdag kvar som skulle förfalla till veckan, så varför inte? :)


Som sagt, jobbig vecka där jag varit trött och överstimulerad (inte som i IVF-sammanhang). Allt har bara snurrat i hjärnan och ångesten och oron i kroppen har löst av varandra. Hade jag inte haft den här semesterdagen hade jag nog fått sjukanmäla mig för att kunna återhämta mig lite.

Min lediga dag har i alla fall börjat väldigt bra! Jag klev upp när sambon åkte till jobbet. Åt en enkel frukost innan jag åkte till badhuset för motionssim. Det var jag och pensionärerna, hehe. Men så härligt! Att känna det svala vattnet mot kroppen. Glida fram i vattnet flera kilo lättare (kändes det som) och bara njuta. Duschade och bastade. Gillar egentligen inte att basta men idag var det härligt. Satt där tyst och funderade.

Nu sitter jag på ett fik och har just ätit en god frukost. Lyxsmörgås, juice och te. Det känns inte ens konstigt att fika själv, bara härligt.

Nu ska jag ta en tur på stan. Jaga födelsedagspresenter till sambon och en vän och eventuellt se om jag hittar något fint till mig själv också. 

En riktigt lyxdag, bara för mig själv. Det rekommenderas, om ni har möjligheten till det! 😘

1 livet i USA:

skriven

Åh vad mysigt det låter, du gjorde helt rätt i att ta en dag ledigt. Och nu blir det helg på det! Kram till dig och hoppas att du får nya krafter snart.

Svar: Ja, det blev en fin dag 😊 tack! 😊 kram till dig med! 💕
Vår väg till ett barn

2 Nina:

skriven

Vad härligt det lät! Lustigt nog tog jag också en spontan semesterdag i fredags, pga ungefär samma orsaker som du, behövde ett litet break. Man måste ta hand om sig själv, och ensamfika är faktiskt riktigt mysigt :)

Svar: Skönt att du också hade möjlighet att göra det! 😊 ja, det var väldigt härligt 😊 helt rätt, det måste man 😊 ja, det var inte dumt alls. Ingen stress, bara sitta och njuta 😊 kram!
Vår väg till ett barn

Kommentera här: