Pjuh!

Jag lyckades få tag på kvinnokliniken tillslut. Jag hade egentligen en uppringningstid idag men det måste ha blivit något fel för dom ringde aldrig upp. Så jag chansade och mailade en barnmorska som jag haft kontakt med tidigare. Blev uppringd av en kollega till henne. Jag försökte lite snällt be om en annan läkare, sa att jag förstår om dom är fullbokade osv, men hann inte säga så mycket mer innan hon sa att dom redan har bytt läkare för mig, för dom ville hellre skicka mig till en som inte har jour. Antar att tiden är viktig för behandlingen och därför vill dom vara säkra på att läkaren är på plats. 


Nu känns allt lite lättare igen, nu är det bara oron för att det ska slå om under helgen som gnager. Men antar att vi får ett bättre hum om när det kan tänkas bli efter VUL imorgon. Då borde man väl kunna se på ett ungefär hur mycket det växer per dag. Läste att det kan gå lite fortare på slutet men hur som helst vet vi mer då i alla fall.

Jag gjorde just ett första ägglossningstest som visade en tom cirkel. Hade inte väntat mig något annat men någonstans hoppas man ju ändå. Jaja, vi får ta det från VUL imorgon. :)

Satt på jobbet och stirrade på testet.. lite krångligt att göra det på jobbet, men det är såklart värt allt bök! Och kan tänka mig att IVF-sprutor är ännu bökigare... 

Kommentera här: