Behandling 2, startad

Som vanligt går tiden snabbare än jag hade föreställt mig innan. Behandlingsomgång nummer 2 är igång igen. Omgång 2 innan sommaren fick vi ju tyvärr avbryta då ägglossningen uteblev, så det blev som en omstart nu.

Jag har redan hunnit ta alla fem tabletter. Jag började i onsdags och tog den sista imorse. Tabletterna är pyttesmå och jag känner ju ingen direkt skillnad i kroppen, så det är lite svårt att förstå att dom kanske hjälper ägglossningen. Enda skillnaden jag märker är kanske att mensen är lite mer segdragen än vanligt. Egentligen borde den ha varit helt över igår men det kommer fortfarande lite brunt typ. Men det stod att det kunde bli så, alltså är det nog helt normalt.

På torsdag ska jag ta mitt första ÄL-test och på fredag är det dags för första VUL. Som vanligt har jag läst lite för mycket på familjeliv och har redan börjat oroa mig för att pricka helgen. Det verkar som att många där har fått ägglossning 7 dagar efter sista tabletten, vilket skulle innebära söndag för oss då. Men då min cykel är så väldans lång i vanliga fall så tror jag väl kanske att risken är mindre för oss. Jag hoppas att vi får åka till kliniken någon gång om 1,5 vecka. Det går såklart inte att säga något alls om hur det bli, kanske hjälper inte ens tabletterna och då står vi ju där vi brukar vara. Vi vet mer efter VUL på fredag, helt enkelt.

Kommentera här: