På bättre humör

Tänk vad en plats för äggplock kan göra mycket för humöret!

Jag har verkligen kunnat slappna av lite mer senaste dagarna. Visst, jag är väl ändå skör men om man ser till helheten så känns det bättre!

Torsdagen blev en sådan fin dag efter ett positivt samtal med kliniken. En i familjen fyllde år, så det blev del en lunch på stan med min familj och ett kalas på kvällen med hela släkten. Precis vad jag behövde. Jag bara nöjt av att vara nära dom jag älskar!

Jag var så glad att jag tillslut blev rädd för att njuta. Rädd att något hemskt skulle hända bara för att jag hade en sådan bra dag... lite förstörd av allt är man nog...

Hur som helst, humöret är fortfarande bra så jag njuter för fullt. Snart ska vi bege oss in mot stan för en fika på ett mysigt café. Tror jag ska slå till på en semla om det finns. Sååå sugen! :D

Mina spottings började lite smått igår men det kommer knappt något.. hoppas mensen ändå kommer runt tis-ons. Spännande dagar nu!

Trevlig helg till er! <3

Pjuh!

Jag pratade med kliniken imorse och flyttade fram äggplocket till v7. Jag frågade om det gick bra och dubbelkollade att det inte var fullt och så, då svarade hon att det snarare var bättre för dom. Dom har haft väldigt mycket direkt efter jul men att det nu börjar lugna ner sig.

Sicken tur alltså! En sådan lättnad sköljde över mig efter samtalet. Alltså behöver jag inte oroa mig för om mensen ändå skulle dyka upp helt plötsligt i helgen, eller vilken dag till veckan den kommer.
Nu kan jag ta några djupa andetag innan sprutorna drar igång! :D

När kommer mensen?

Jag tror att ägglossningen kan ha varit i tisdags trots allt. Tempen gick upp på lördagen efter att ha gått upp liiite dagarna innan. Jag hade verkligen ont då så chansar på att det var då.. brösten började också göra ont för några dagar sedan, vilket dom brukar börja göra runt en vecka innan..

Imorgon tänkte jag ringa kliniken och flytta fram äggplock en vecka till, vecka sju hamnar vi i då. Hoppas verkligen att det finns plats. Kommer börja gråta om dom säger att det är fullt.

Mina spottings har i alla fall inte kommit ännu, så att mensen skulle komma denna vecka börjar bli osannolikt. 

Säger dom att det är ok med vecka sju kommer jag kunna slappna av lite mer i några dagar. Så får bara hoppas på det nu!