Dom fysiska symptomen

Japp, nu är dom här på riktigt, dom fysiska symptomen. Usch, vad ont jag har!

När jag tänker efter så började det nog redan i februari. Jag har fått migränliknande attacker sedan dess. Ont fram i ansiktet, kring näsroten, ögonen och pannan. Så ont att jag blir helt utslagen. Det enda jag kan göra är att stänga in mig i ett tyst mörkt rum och sova tills det lättar. Värktabletter hjälper knappt. Det här har hänt några gånger och jag har trott att det hängde ihop med influensan jag hade strax innan, att det är något med bihålorna osv.
Det var inte förrän för någon dag sedan, då jag ringde och bokade en tid på vårdcentralen för att utreda migrän/huvudvärken, som jag insåg att det kanske inte alls berodde på influensan, det kanske berodde på läkarbesöket/utredningen kring barnlösheten. Stressen kring att inte bli gravid och att sedan få höra att vi i princip inte kan bli det själva heller. Jag börjar mer och mer koppla ihop det.

De senaste dagarna, eller nätterna snarare, har jag börjat bita ihop käken på nätterna. De senaste två nätterna har varit riktigt plågsamma. Det gör så j*vla ont att jag inte vet var jag ska ta vägen. Ont i käkarna. Ont i nacke och axlar. Ont i huvudet.
Kom och tänka på ett inlägg jag läste hos Fru Infertil för ett tag sedan där hon beskrivit något liknande i samband med deras utredning/behandlingar. Var tvungen att leta reda på det inlägget igen. Det klickade äntligen till hos mig. Jag kanske inte är döende trots allt (har läst om bihålecancer så jag har skrämt upp mig själv), jag är nog "bara" orolig, stressad, ångestfylld och nervös inför det som kommer. Det närmar sig i en rasande fart och i samma takt kommer dom fysiska symptomen också.
Jag vet bara inte hur jag ska ta mig ur det onda. Just nu är det helg, så någon massör är nog svår att få tag på. Min kurator är förmodligen på semester (tror jag måste kolla upp det) och vårdcentralen är stängd under helgen. Läkartiden jag fick är om 1,5 vecka, ska det vara såhär varje natt nu så kommer jag gå under innan dess.

Har ni några tips på vad som kan hjälpa? ❤️