Att jobba hemifrån

Jag sitter hemma och jobbar lite nu på förmiddagen, inväntar telefonmötet med kliniken.
 
Att jobba hemifrån. Alltså, ja älskar´t! Hur underbart? Att sitta här i varma myskläder, en stor kopp te och tända ljud. Sambon sover fortfarande (tror jag, eller så ligger han kvar och slösurfar) och det är alldeles tyst här. Någon gång ibland hör jag en bil köra förbi, någon som är på väg till jobbet. 
 
Jag känner mig skärpt och effektiv. Min hjärna får utrymme att arbeta utan att ta in en mängd intryck från kontorslandskapet. Jag känner mig också lite nöjd över att min hjärna jobbar så bra så kort tid efter jag vaknat. Det finns ju dom som behöver en startsträcka på morgonen innan dom ens vill reflektera över något. Sedan får jag väl igen det senare på dagen istället, när andra är effektiva kanske jag inte fungerar lika bra längre. Men det är ju det som är så bra med att vi alla är olika. Alltid finns det någon som jobbar bra! :)
 
Det kanske är såhär man skulle ha fått börja sina måndagar förresten. Att få en lugnt start på veckan, mysa runt i morgonrocken och jobba undan lite hemma innan man tar sig till jobbet. Tål att tänkas på.
 
Nu blir det en timmes jobb till innan läkaren ringer. Det blir spännande att höra vad han kommer säga. Känner mig lite nervös samtidigt som jag vet att han är enkelt att prata med. Tur att vi tar det tillsammans. <3