Gravid v7

I lördags gick vi in i vecka 7. Tiden går fort samtidigt som det går långsamt. 

Hittills har jag känt en del symtom. Förra veckan var jag sååå trött. Har under ett par veckor varit väldigt hungrig. Magen har varit svullen i några veckor och eftermiddagarna har varit jobbiga då jag mått väldigt konstigt. Inte riktigt illamående men obehagskänsla i kroppen på något vis. Även brösten och bröstvårtorna har ömmat en hel del.

Men! Jag tycker att jag känner mindre och mindre. Jag har inte varit så galet trött senaste dagarna, brösten och bröstvårtorna gör inte lika ont idag som förut, inget illamående idag. Och jag blir SÅ orolig! Har den dött nu? Eller svänger det bara från dag till dag helt enkelt? Någon som känner igen sig?

Det är jobbiga veckor nu mellan sista graviditetstestet och ultraljudet.. flera veckor i ovisshet... 

På tal om ultraljudet förresten, vi ska dit den 11/7, alltså om två veckor från idag. Vi fick en läkare som vi haft en gång förut, en som kändes så uråldrig vid den undersökningen. Det känns inte helt bra att gå till honom, jag är rädd att han inte kan stötta oss på rätt sätt om det skulle visa sig att hjärtat inte slår.. jag ringde och försökte byta läkare men ingen av dom andra hade någon ledig tid den veckan (nackdelen med semestertider). Men vi har i alla fall pratat om att boka ett privat ultraljud om det visar sig att hjärtat slår. Då kan vi gå till någon som vi tror är bra och kanske få veta lite mer. I så fall blir det kanske i v13 eller så, innan vi berättar för dom på jobbet och andra som inte står lika nära.

Jag tror mycket på det här. Tror att vi ska få se ett hjärta slå. Jag måste tro det. 
Men det går ju inte att släppa rädslan heller, den finns alltid med mig. Så länge jag känner symtom slappnar jag av men när jag knappt känner något blir jag orolig direkt...