Fredagens Läkarbesök

I fredags träffade vi en läkare på kvinnokliniken här i stan. En ny läkare, då vår förra har fått barn (ironin i det!), som jag tycker mycket bättre om. Den nya är trevlig, rak och vågar säga saker rakt ut. Hittills har alla andra varit så försiktiga, ingen vågar ge oss hopp om någonting. Den nya säger rakt ut att det inte är omöjligt att vi någon gång i framtiden kanske kan få biologiska barn men att vi bör köra på donation nu eftersom vi inte vet om det någonsin kommer gå. Men att bara få höra att det KANSKE skulle kunna gå är glädjande nog.

En av oss ska genomgå en operation som egentligen inte har med utredningen att göra men som ändå kan ge resultat på lång sikt. Den nya läkaren är den första som säger att det mycket väl kan hjälpa. Alla andra är så svävande "ja jo, man har väl sett samband men det finns inga studier som bekräftar" typ.

Hon skulle även försöka få iväg en remiss till Gbg för en undersökning som bara dom utför just nu. Vi har funderat på att bekosta en sådan själva men OM vi kan få den betald vore det guld värt. Jag är väl tveksam till att vi får den men hon skulle försöka åtminstone!

I fredags var första gången vi lämnade ett möte då vi faktiskt var glada efteråt! Vi fick mer hopp igen!

Kommentera här: