Tempen upp

Imorse hade tempen gått upp ordentligt, så nu har äl varit! Jag kände tydligt i kroppen också att det var på gång, så det kändes mest som en bekräftelse :)

Nu är det bara den långa väntan tills man kan testa sig :) hoppas hoppas att det går denna gång!

Väntar

Nu var det ett tag sedan jag skrev känner jag :)

Humöret är lite bättre i alla fall. Eller det pendlar en del, men tankarna kring barn är glada. Hoppet är uppe igen!

Just nu väntar vi mest på ägglossning, eller väntar och väntar, aja ni förstår nog hur jag menar :) den är några dagar sen jämfört med tidigare men jag tror att den kan vara på gång vilken dag som helst nu. Får hoppas på det i alla fall :) känns väldigt spännande då det kändes som att mensen kom igång på riktigt nu senast. Förhoppningvis hjälper det till!

Trevlig helg till er! <3

Ingen energi

Jag vet inte riktigt vad det är med mig den här helgen. Det mesta känns tungt och jag har mest bara varit trött. Känner mig mentalt trött på något vis. Hade kunnat sova hela helgen...

Kan bero på att jag har fått en del nya arbetsuppgifter som tar mycket energi. Blir väldigt trött i huvudet varje dag. Plus att flera kompisar blivit gravida på sistone, blir lite jobbigt. Och en mens som aldrig riktigt slutar.

Jag försöker i alla fall se det positiva (för det är verkligen roligt!) med att mina kompisar ska få barn före, barn är underbara och ger mycket glädje. Jag är jätteglad att mina vänner ska få uppleva det och att jag kommer få vara en del av deras upplevelse! Jag är glad för deras skull. Längtar bara efter att få skicka en bild på ett plus och säga något om att deras barn ska få en till kompis... Ni andra som försöker bli gravida kanske kan förstå känslan att det verkar gå så himla lätt för alla andra, men inte för en själv?

Det här blev bara rörigt men jag behöver nog skriva av mig lite för att få det att lätta i huvudet... 

Hoppas att ni har haft en bättre helg! :)