Snart äl

Äl hade inte varit. Tempen gick ner igen dagen efter, så det var nog bara förkylningen som spökade. Däremot tror jag att äl är på gång nu. Jag känner samma symtom som förra gången men mycket mildare. Gissar att hormonerna var lite överallt första svängen efter p-piller, så nu känns kroppen lugnare :)

Den 19e är det en månad sedan senaste äl så det känns som att det kan vara vilken dag som helst nu. Spännande! :)

Har äl redan varit?

Hmm. Imorse hade tempen gått upp till precis samma som efter äl förra gången. Kan äl redan ha varit? Eller ja, det är klart att det kan ha varit men då hann jag nog inte riktigt med. Får hoppas att det är den där förkylningen som ligger och lurar som ställer till det. Vi får hoppas annars att det mys vi hann med räckte. :)

Vi har kommit överens om att inte lägga lika mycket fokus på detta denna gång. Man får nästan prestationsångest för att man vill att det ska hända något NU. Så vi försöker slappna av lite och mysa för att det är roligt och något vi vill, inte för att vi måste. Tror att det nog är bättre i längden också :)

Tempen upp idag.. :S

Dags igen!

Nu är mensen över för den här gången (hoppas såklart att den inte hinner komma igen) och det är dags att ta nya tag! Vi är båda taggade (kan man säga så? :)) och förväntansfulla. Hoppas hoppas det kan gå denna gång!!