Missfall?

Jag är lite fundersam på om det kan ha varit ett tidigt missfall..

Jag är nu inne på tredje mensdagen och det är inte förrän idag det har börjat blöda ordentligt. Vanligtvis är det alltid första dagen som det kommer mest för mig. Idag när jag skulle tömma koppen upptäckte jag några klumpar i blodet. Jag har aldrig varit med om det förut! Eller jag har haft mindre klumpar förut som liksom inte håller ihop, men dom här var ganska fasta på något vis. Kan det vara ett tidigt missfall?

Jag har haft ont i nedre delen av ryggen i flera dagar, brösten har ömmat till och med idag (brukar sluta typ första mensdagen) och med tanke på hur jag mådde förra veckan så känns det lurigt.

Jag åkte på affären och köpte bättre tester. Tog ett ikväll som var negativt. Fundera på ett till imorgon bitti för att vara säker. Skumt det här...

Ingen mens

Mensen är lite sen men tempen fortsätter neråt. Gissar att mensen kommer under dagen. Sånt här gör ju att man får lite hopp igen. Men jag tror ändå att man kan lita hyfsat på tempen. Vissa menar på att den är säkrare än tester (såvida man inte är sjuk såklart). Har läst om någon som fick en tempdipp innan den steg igen och som var gravid, men det verkar vara väldigt få.

Antar att det bara är att ta nya tag. Jag har ganska långa cykler så det är egentligen bara 2-3 gånger kvar innan vi kan söka hjälp. Hoppas såklart att det hinner bli något innan dess, men skönt att veta att det inte är så långt bort!

:(

Verkar inte bli något denna månad heller. När jag vaknade hade tempen gått ner lite, inte hela vägen men tillräckligt för att känna att ett test inte skulle visa något. Tog ett test som var negativt. Än är det väl inte helt kört men det känns ju inte så lovande.

Känner mig mest bara tom just nu. Undrar om vi någonsin kommer få uppleva ett plus...