Förvirrande!

Hmm, jag undrar om det verkligen är mens. Det kommer bara lite hela tiden, fyllde inte ens en minitampong till hälften på typ fyra timmar igår. Kommer mest när jag går på toaletten och nästan inget i bindan (utan tampong). Tycker inte att det ser ut som mens heller riktigt, är som bara tunt blod, inte sådär mycket som jag annars har.

Senaste veckorna har jag sovit sjukt dåligt så hjärnan är inte längre som den ska tror jag, hehe! Igår mådde jag illa hela dagen och mår lite illa idag med men inte lika mycket.

Vet inte vad jag ska tro. Än en gång känner jag lite hopp. Ska testa på söndag, då har det gått två veckor sedan äl. Men jag börjar ställa in mig på att kroppen inte riktigt vet vad som händer sedan p-pillerstopp och fortfarande yrar på. Skulle det vara ett plus så skulle det vara otroligt roligt men ställer in mig på att det inte är så. Än om det är lite svårt att inte drömma sig bort emellanåt :)

Är även väldigt känslig just nu, igår var det nära till tårar och idag började jag nästan gråta över att jag blev så rörd kring en positiv grej hos en i familjen. Småsaker som jag annars hade tyckt varit jätteroliga men som jag inte hade gråtit för. Lustigt vad kroppen håller på!

Mens?

Igår kväll kom det lite lite rött men inget mer. Imorse kom det lite till och sedan har det kommit lite till och från hela dagen. Inte mycket, blir inget i bindan än men det känns som att mer är på gång. Skönt på sätt och vis om mensen kunde komma igång nu, så man vet att kroppen kommer igång som den ska, samtidigt som vi såklart är besvikna. Men skulle det vara mensen så kan vi i alla fall slappna av en stund och ta nya tag efter den.

Vilket roligt inlägg, bara prat om mens ;) men tänkte nog ta ett test imorgon i alla fall. Läste någonstans att det kan vara bra att se om man har fått missfall (eftersom många av dom väldigt tidiga missfallen aldrig upptäcks) och ifall det sker upprepade gånger så kan man söka hjälp. Lät smart tyckte jag!

Känslig!!

Oj, vilken dag jag hade igår! Grät för allt och ingenting. Jag är rätt känslig som person men igår slog jag nog alla rekord. Grät till och från hela kvällen. Tur jag har en förstående sambo som är med på att det händer mycket i kroppen just nu :)

Idag ser ut att bli en muntrare dag i alla fall :)