IVF-kliniken

I slutet av förra veckan fick vi hem ett brev i lådan från IVF-kliniken. Det stod att dom har mottagit vår remiss och att en läkare ska titta på den, därefter kontaktar dom oss igen.

Det var skönt att få det där brevet. Veta att remissen kommit fram som den ska. Kändes även som att dom har en viss förståelse för att en stor del av våra liv kretsar kring när dom ska höra av sig. Så det kändes lugnande att veta att allt är i rullning nu :)

Mensen har i alla fall kommit och gått. Jag tog det inte lika hårt den här gången. Efter resultatet hos läkaren så hade jag väl redan insett att det inte skulle bli något denna gång heller.

Jag försöker leva just nu. Hänga på alla roligheter som erbjuds. Njuta av livet. Njuta av att jag har en man i mitt liv som jag verkligen vill leva med, som jag kommer klara alla utmaningar tillsammans med.

Självklart har jag dagar då allt känns hopplöst och jobbigt, men det är fler bra dagar just nu. Alltid något! :)

Hoppas allt är bra med er ❤️

Tänkt om

Jag vet inte riktigt vad man ska kalla mitt tidigare sätt att tänka, vill nog tänka att det var så det blev rättvist här i världen.

Jag har alltid tänkt att saker och ting jämnar ut sig. Om det går väldigt bra på vissa områden i livet så går det mindre bra på andra. För att liksom hitta en jämvikt. Allt kan ju inte bli precis som man vill, har jag alltid tänkt.

Jag har tänkt att det går bra för mig på jobbet, alltså är det inget konstigt att det går dåligt på barnfronten. Det är universums sätt att skapa balans.

Imorse, när jag stod i duschen (för övrigt bästa platsen för att tänka), så slog det mig att jag kanske har helt fel! Tänk om det går bra på jobbet för att jag ska orka med allt som inte går bra? Tänk om jag får en fin möjlighet på jobbet för att livet just vändes upp och ner kring barnverkstaden?

För det var precis det som hände. Vi fick veta att det blir IVF och bara några timmar senare kallas jag in till min chef och blir erbjuden ett jättebra uppdrag. Jätteledsen över IVF (för vi vill ju fortfarande kunna bli gravida på egen hand) och jätteglad för den här nya rollen. 

Det kanske inte alls är ett sätt att jämna ut, det kanske är ett sätt att få människor att orka?

Jag är inte troende när det kommer till Gud osv. Men jag tror på att man får vad man förtjänar och att man måste göra gott för att få det gott osv. Så varför skulle det inte kunna komma positiva nyheter i allt jobbigt för att man ska få något att vara glad för också?

Hänger ni med på hur jag menar eller blev det bara rörigt? :)

Tack!

Tack för era tips och er stöttning! Det betyder väldigt mycket för mig att ni finns här! ❤️

Senaste tiden har varit lite förvirrande. Jag vet inte riktigt om jag mår bra eller inte. Vissa dagar känner jag mig glad och positiv och andra dagar är jag så nära att bryta ihop att jag överreagerar på minsta lilla. Framför allt på vissa människor på jobbet som kommenterar kring barn som om det vore lätt som en plätt och något man kan planera hur man vill. Kommentarerna har inte ens varit riktade mot mig men jag har gått i taket ändå. Som sagt, man är nog väldigt skör just nu! 

Jag ska berätta lite mer om själva läkarbesöket. Bara jag får lite mer ork.