3+!

Måndag och nytt veckoindikatortest. Idag borde det visa "Gravid 3+" och det gjorde det. Skönt!

Därmed är det dags att meddela resultatet till kliniken, så jag får ringa in så snart telefontiderna öppnar. Jag tror att man gör det tidiga ultraljudet på plats hos dom den här gången. När landstinget betalade så fick vi göra det på hemorten, men nu ska dom antagligen ha 2500kr för det, så då åker vi hellre till kliniken.

Symtomen har kommit och gått den senaste veckan. Ena stunden har jag inte känt något alls och i nästa har jag varit nära på att svimma av yrsel. Jag blir "åksjuk" av att skrolla på mobilen och igår blev jag även åksjuk i bilen, vilket aldrig händer annars. Jag är lite hungrigare än vanligt och det ömmar lite i svanken emellanåt. Någon gång ibland sticker det i brösten, men det är sällan. Jag är rätt trött också, i helgen har jag sovit en timme efter lunch när Sally ändå har sovit. Jag fick även ta en powernap en förmiddag då jag jobbade hemifrån.

Så nästa grej att vänta in nu är ultraljudet. Jag kommer inte ta några fler tester nu, om inte det är något som skulle kännas väldigt galet förstås. Så det är väl 2-3 veckor bort tror jag.

(null)