Äl och sjuk

Jag tror att äl var i förrgår. Vi borde ha prickat rätt bra. :)

Dock gick jag och blev sjuk igår. Stämmer rätt bra med symtomen för influensan så jag gissar att det är den jag har åkt på. Jag undrar om kombinationen av influensan och äl kan ha gjort att det gjorde så ont i svanken och tjejmagen, kunde knappt gå igår kväll. Riktigt obehagligt! Tur det känns bättre idag. 

Nu ska jag bara försöka bli frisk också får vi hoppas att det har tagit sig den här gången! :)

Länk

Jag måste bara länka till en otroligt bra text kring barnlöshet. Jag vet att den är gammal och att flera av er säkert redan har läst den, men för er som inte har det så får ni länken här :)

http://fridagro.blogspot.se/2013/06/oppet-brev-till-dig-som-vill-bli-gravid.html?m=1

Det är så viktiga saker som hon lyfter fram. Jag tänkte lyfta fram dom punkter jag tycker var extra bra men det är bara svårt när hennes text är så bra i sig!

Men viktigast av allt: oavsett om någon annan har det värre så är det okej att känna som man gör! Mina känslor är lika okej som känslorna hos någon som försökt dubbelt så länge.

Äl på gång

Ägglossning på gång igen. Vilket innebär två månader i rad då jag haft en "normal" cykel. Tidigare har jag haft lite längre än vad som anses vara normalt men nu verkar kroppen gå mer mot vanliga cykler. Vilket känns skönt! :)

Vi myser på och fortsätter hoppas! :)