Mer spottings

Mina spottings fortsätter.. Varje gång jag funderar på det googlar jag och läser om dom som varit gravida trots dessa mellanblödningar. Det ger ju en del hopp ändå :) så det känns lite bättre igen!

Hjärnan är ju otrolig på det viset också. På något vis ställer den rätt snabbt om till att hitta positiva saker med att det kanske inte blev denna gång. Självklart är ju ett plus det man helst vill ha men hjärnan är snäll och gör det lite lättare att hantera när man inte får ett. :)

:(

Spottings på äl +8... Känns ju inte riktigt bra.. Har inte varit något bra tecken tidigare och det känns inte bra att det kommer före dag 10. Har läst lite olika ifall det har någon betydelse eller inte, men tror själv att det inte är någon fördel i alla fall.

Samtidigt har jag haft något liknande mensvärk i några dagar och hoppas såå att det kan vara positivt. Igår började brösten göra riktigt ont också, kanske kan vara kroppen som har börjat förstå att äl har varit.

Känner mig mest ledsen och frustrerad! Jag vet att det kommer kännas lättare igen snart och hoppet försvinner inte förrän jag vet säkert. På onsdag tänkte jag testa mig, då är det BIM. 

Det här blev nog mest bara rörigt... Får återkomma när jag är piggare!

Vågar inte...

Vågar inte riktigt hoppas på att det har tagit sig.. Det gör så ont varje gång jag gör ett test som visar negativt.

Samtidigt är verkligen allt annorlunda denna gång, och det ger ju automatiskt hopp!

Jag försöker att inte tänka så mycket på om det har gått vägen eller inte, försöker vara neutral i det hela. Svårt det också men stundvis så lyckas jag.

Hur var det för er den gång ni blev gravida? Var allt som det brukar eller väldigt annorlunda? :)